Tapahtumat

Tulevat

11.12. klo 17-23 Jovensuun rastavaine
Jäsenten pikkujoulut Joensuussa

Menneet

28.11. Helsingin rastavaine
Jäsenten pikkujoulut Helsingissä

26.11. klo 18 alkaen: Tampereen rastavaine
Avoimet pikkujoulut

24.11. klo 18 Edäkoufeikodvaine – Etäkahvittelu
Tuomo Kondie kertoo kielipolitiikasta ja karjalan kielen tilanteesta jäsenistölle.

2.11. klo 18 Toimittaja Tuukka Tuomasjukan journalismiluento jäsenille

1.11. klo 18 Edäkoufeikodvaine – Etäkahvittelu
Olga Karlova kertoo karjalaisista nimistä.

29.9. klo 18: Edäkoufeikodvaine – Etäkahvittelu
Karjalainen musiikki: tervetuloa juttelemaan karjalaisesta musiikista!

11.9 Kegripruazniekka
Lue lisää ja katso kuvat Kegripruazniekka-artikkelista!

17.8. klo 18: Edäkoufeikodvaine goes luvendupiiri! – Etäkahvittelu goes lukupiiri!
Lukupiiri karjalaisen lukuhaasteen eli #luvendukuččun hengessä. Luemme Alma Tervonen-Sapošnikovan kirjan Alman tarinoita Vuonnisesta -kniigan (KSS:n e-kirja, 2016).

28.6. klo 18 alkaen: Edäkoufeikodvaine – Etäkahvittelu
Tapahtuman tarkoituksena on antaa jäsenille mahdollisuus päästä vaihtamaan tietoa ja ajatuksia sukututkimukseen ja sen mahdollisiin haasteisiin tai iloihin liittyen.

19.5. klo 18-20: Edäkoufeikodvaine – Etäkahvittelu
Aiheena “valitusiltama” eli vertaistukea vähemmistöstressiin ja muuhun karjalaisen nuoren mieltä painavaan. Tämä kahvittelu on tarkoitettu yhdistyksen jäsenille.

12.5. klo 17-19: Gáffekodvaine
Suoma Sámi Nuorat ja Karjalazet Nuoret Suomes järjestävät 12.5.2021 klo 17 – 19 yhteisen etäkahvihetken – gáffekodvaizen. Tavoitteena on rakentaa yhteistyötä, yhteisöllisyyttä ja parempaa ymmärrystä nuorten välille, sekä ylläpitää ja edesauttaa tukiverkostoja. Tapahtuma on avoinna vain KNŠ:n ja SSN:n jäsenille.

28.4.2021 klo 17: Edäkoufeikodvaskerähmö – Etäkahvittelukokous
Kokouksessa suunnitellaan tulevia etäkahvitteluja, Zoom-linkin saa someissa viestillä sähköpostitse pyytämällä. Tervetuloa mukaan!

6.4. Edäkoufeikodvaine – Etäkahvittelu
Aiheena Karjalan kielen ja kulttuurin opinnot Itä-Suomen yliopistossa. Vieraspuhujana Helka Riionheimo. Sekä yhdistyksen jäsenet että yhdistyksen ulkopuoliset ovat tervetulleita. Jäsenille lähetetään kutsuviesti automaattisesti, muut voivat pyytää Zoom-linkkiä sähköpostitse.

10.3. Edäkoufeikodvaine – Etäkahvittelu
Kus aloittua? Mistä aloittaa? Kaikille avoin etäkahvittelu aiheella miten löytää yhteys karjalaiseen kulttuuriin ja omaan karjalaiseen identiteettiin.

6.3.2021 Kevätvuosikokous
KNŠ:n sääntömääräinen kevätvuosikokous pidetään lauantaina 6.3. klo 12 Zoomissa. Kokouksessa esitellään pidennetyn tilikauden 2019-2020 tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajan lausunto. Zoom-linkki lähetetään jäsenistölle sähköpostitse kokouskutsun yhteydessä. Kaikki jäsenet ovat tervetulleita osallistumaan kokoukseen!

21.2.2021 Etäkoufeikodvazien planiiruičendu – 2021 vuoden etäkahvittelujen suunnittelukokous
Kaikille avoin etäkahvittelujen suunnittelukokous.

19.12.2020 Etäpikkujoulut
Ota mukava asento, mukillinen lämmintä juotavaa ja liity mukaan videopuheluun! Ohjelmassa muihin jäseniin tutustumista ja leikkimielistä kisailua Karjala-teemaisessa Kahoot-visassa. Zoomista voi liittyä ja sieltä voi poistua vapaasti oman aikataulun mukaan. Etäpikkujoulujen loppumisesta ilmoitetaan Facebookissa. Yhdistyksen jäsenille lähetetään kutsulinkki Zoom-tapahtumaan sähköpostitse. Mikäli et ole jäsen, mutta tahtoisit kuitenkin mukaan pikkujouluihin, pyydä linkkiä sähköpostitse (karjalazetnuoretsuomes@gmail.com). Tervetulleita ovat niin nuoret kuin vähän vanhemmatkin kiinnostuneet, eikä karjalan kielen taito ei ole edellytys osallistumiselle.